Spoelmachine

Dit apparaat kan door filtratie kijken wat de fractie van een sample is dat groter of kleiner dan de zeefmaat is. Hierdoor kan bepaald worden of een sample wel of niet gemalen moet worden.

Over dit project

Dit apparaat kan door filtratie kijken wat de fractie van een sample is dat groter of kleiner dan de zeefmaat is. Hierdoor kan bepaald worden of een sample wel of niet gemalen moet worden. Het filtreren gebeurt in een buisvormige filter waar water op gesproeid wordt. Dit water spoelt de delen die in dit geval kleiner dan 1mm zijn uit het sample. Daardoor blijft alleen de fractie groter dan 1mm achter in de zeef. De verhouding kan dan door weging bepaald worden.

Nikai B.V.
Contactpersoon: Robert Verhagen
Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
0031-612126070

Daarom kiest u voor Nikai:

KENNISMAKEN? GRAAG!

Bij Nikai is ieder project maatwerk. Daarom maken we graag kennis met u, om te bekijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen. Dat kan bij ons op kantoor, in onze werkplaats of bij u op locatie. Nikai is gevestigd in Schijndel, Noord-Brabant, en bedient van daaruit klanten in Nederland en de rest van Europa.

06

NAZORG

Ook na installatie kunt u op ons rekenen. We plegen zowel preventief onderhoud als service bij storingen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Onze monteurs staan voor u klaar!

05

INSTALLATIE

Nadat we onze installatie goedgekeurd hebben in onze eigen werkplaats, transporteren we deze naar uw locatie. We installeren alles, zorgen voor de juiste aansluitingen en stellen de installatie in bedrijf. Vervolgens testen we of de installatie ook in uw laboratorium naar wens functioneert. Deze fase eindigt met een Site Acceptancy Test (SAT) én pas als u volledig tevreden bent.

04

PRODUCTIE

In de productiefase bouwen we de installatie op in onze werkplaats. Bij grotere projecten kan het zijn dat we u als opdrachtgever vragen om tijdens het productieproces regelmatig te komen kijken en eventuele details (nader) met ons af te stemmen. We testen de installatie vervolgens in onze werkplaats (Factory Acceptance Test). Uiteraard wordt u hierbij betrokken. Deze fase eindigt met een akkoord van u als opdrachtgever op de FAT.

03

ENGINEERING

In deze fase werken we ons schetsontwerp uit tot een volledige 3D-constructietekening. We werken de specificaties verder uit, voeren technische berekeningen uit en maken een breed scala aan keuzes, onder andere op het gebied van materialen, aandrijving en volumestromen. Als alle technische details zijn uitgewerkt, eindigt ook deze fase met een akkoord door u als opdrachtgever.

02

PRE-ENGINEEERING

Tijdens de pre-engineeringfase doen we een uitgebreid marktonderzoek om te inventariseren welke relevante technieken er al voorhanden zijn, hoe we deze kunnen inzetten en wat we zelf moeten ontwikkelen. We brengen uw huidige werkwijze in kaart, waarbij we niet alleen uw reguliere proces, maar juist ook afwijkende gevallen goed in beeld brengen. In nauwe samenwerking met u, schetsen we een 3D-visualisatie van de oplossing die wij voor u gaan ontwikkelen. Uiteraard steeds op basis van uw feedback, bijsturing en aanvullingen. We beschrijven de nieuwe processen en leggen specificaties vast. Deze fase eindigt altijd met een akkoord door u als opdrachtgever.